Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Online - Praktik- og projektdag for Kemi, Bioteknologi og Kemi og fødevareteknologi

Diplomingeniørstuderende Sandra Maria Sørensen i praktik hos Arla Food. Foto: Lars Kruse, AU Foto

Praktik- og projektdag for Kemi, Bioteknologi og Kemi og fødevareteknologi ingeniørstuderende den 24. marts 2021

Vi inviterer til Praktik- og projektdag onsdag d. 24. marts 2021, kl- 15-18, hvor virksomheder og ingeniørstuderende kan møde hinanden og få en snak om praktik- og projektsamarbejde.

Invitation til virksomheder

Vi vil gerne invitere virksomheder til Praktik- og projektdag onsdag d. 24. marts 2021, kl. 15-18 på diplomingeniøruddannelserne i BioteknologiKemi og Kemi og fødevareteknologi på Aarhus Universitet. Af hensyn til corona-situationen afholdes arrangementet i år online. Link til arrangementet fremsendes ved tilmelding. Her kan virksomheden præsentere sig, møde de studerende og aftale, hvordan I kan samarbejde i et projekt eller et praktikforløb. Praktikforløb og bachelorprojekter ligger typisk i efterårssemestret.

Aarhus Universitet uddanner både diplomingeniører og civilingeniører. Diplomingeniørstuderende skal i praktik i en virksomhed på 5. semester og skrive bachelor-/diplomingeniørprojektet på 7. semester - ofte i tæt samarbejde med en virksomhed. Tilsvarende skrives specialet på civilingeniørstudiets sidste semester ofte i tæt samarbejde med en virksomhed.

Praktisk information og tilmelding

Gebyr: Deltagelse er gratis, men der opkræves et no-show fee for virksomheder på 1.000 kr.

Sted: Projekt- og praktikdagen afholdes online på zoom, hvor der efter en fælles præsentation af tilmeldte virksomheder oprettes break out rooms, så man i et mindre forum kan tale med interesserede studerende

Klik på linket og tilmeld din virksomhed til Praktik- og projektdag (max 30 virksomheder kan deltage)

Tilmelding: https://events.au.dk/p-dag-bce-f21/tilmelding

Tilmelding til arrangementet skal ske senest fredag d. 19. marts 2021.

1. Vores uddannelsesleder Keld Lars Bak byder velkommen online.
  2. De deltagende virksomheder giver en kort fælles præsentation af virksomheden samt eventuelle projekter for alle fremmødte studerende - 1-2 minutter (ca. 1-3 slides) pr. virksomhed.
  3. Der åbnes et break out room til hver virksomhed, hvor de studerende klikker sig ind for at tale om eventuelle samarbejdsmuligheder

Mere information om studieretningerne:

Mere information om ingeniørpraktik og bachelorprojekt på diplomingeniørstudierne:

For mere information kontakt

Praktikkoordinator for ingeniøruddannelserne, lektor Karin Stenderup på karin.stenderup@bce.au.dk