Aarhus Universitets segl

Samarbejde om forskning & innovation

Institut for Bio- og Kemiteknologi samarbejder med en lang række offentlige og private virksomheder om fælles forsknings- og udviklingsprojekter. Vi ønsker nemlig at skabe nogle af verdens bedste vilkår for industriel og kommerciel udnyttelse af den viden, vi producerer, og det gør vi blandt andet gennem et tæt samarbejde med erhvervslivet omkring forskning og innovation. Samarbejdet sikrer, at den viden og teknologi, der skabes i universitetets tekniske forskningsmiljøer får en klar forankring i virkeligheden og kommer det omgivende samfund til gavn.

Samarbejde - en gensidig gevinst

Et samarbejde om et fælles forsknings- eller udviklingsprojekt er til gensidig fordel for både samarbejdspartner og forskningsenhed. Her får din organisation mulighed for at fokusere på konkrete områder i tæt samarbejde og sparring med verdensførende forskere på Aarhus Universitet.

Er du interesseret i at indgå i et forskningssamarbejde med Institut for Bio- og Kemiteknologi, kan du kontakte instituttet eller høre nærmere om mulighederne ved at kontakte vores erhvervssekretariat.

Du finder kontaktoplysninger her.


Her kan du se eksempler på erhvervssamarbejde, læse om innovation, iværksætteri og forskning på Institut for Bio- og Kemiteknologi: