Aarhus Universitets segl

Ingeniørpraktik

Har du overvejet at få en ingeniørstuderende i praktik?

Diplomingeniørstudiet indeholder en praktikperiode på fem måneder i en erhvervsvirksomhed. I løbet af praktikopholdet arbejder den studerende som ingeniørassistent og bruger teorien fra studiet til at løse praktiske ingeniøropgaver.

Målet er at give de studerende en grundig forståelse for de arbejdsmæssige forhold i virksomhederne og for det marked, der produceres og udvikles til.

En naturlig del af dagligdagen

Den studerende indgår i dagligdagen i virksomheden og udfører et reelt stykke arbejde. Det kan være et projekt, som den studerende selv tager op, eller et problem, som virksomheden gerne vil have løst.

Gennem praktikken får den studerende et kig ind i den virkelighed, der venter dem efter endt uddannelse.

Ønsker du at høre mere om, hvordan du får en ingeniørpraktikant i din virksomhed, kan du kontakte vores praktikkoordinator. Se kontaktinfo her på siden.


Kom til P-dag og mød de studerende


Hvert år afholdes praktik- og projektdage hvor studerende og virksomheder har mulighed for at møde hinanden og få en snak om praktikophold og projektarbejde.


Vil du vide mere?


Ønsker du at høre mere om, hvordan du får en ingeniørpraktikant i din virksomhed, kan du kontakte vores praktikkoordinator: