Aarhus Universitets segl

Studieretnings- og studieområdeprojekt 2023/2024

Lav SRP eller SOP-øvelser på Aarhus Universitet   

Med Tiny Earth Danmark 

Eksperimentielle øvelser til SRP og SOP

Tiny Earth Danmark har de sidste fire år involveret danske gymnasieelever i jagten på antibiotikaproducerende bakterier fra jord. Der er fundet flere hundrede bakterier med antimikrobiel aktivitet, men hvilke bakterier producerer ny antibiotika og hvilke bakterier producerer antibiotika, vi allerede kender? I år tilbyder vi nysgerrige gymnasieelever at vende tilbage og hjælpe os med at besvare spørgsmålet som en del af deres SRP eller SOP (forårstermin).
De eksperimentielle øvelser i vores SRP/SOP forløb bygger videre på forsøgene fra vores Tiny Earth undervisningsforløb og egner sig derfor særligt godt til elever, der allerede har stiftet bekendtskab med Tiny Earth. 

I skoleåret 2024/2025 tilbyder vi flere forskellige SRP/SOP forløb, som begge forløber over to dage i januar 2025. Mere information om forløbene følger her på siden. 

Tilmelding

Forløbet tilmeldes her på siden i december 2024 (mere info følger her på siden). Det er elevens lærer i det eksperimentielle fag, der ansøger om plads på SRP-holdet. 

Spørgsmål?

Frederikke Dybdahl Andersen 
Projektkoordinator, Tiny Earth Danmark 

tinyearth@eng.au.dk 

Tlf. 28452455