Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Samarbejde med studerende om bachelorprojekter og specialer

Ved at indgå i et samarbejde med studerende om studierelaterede projekter på bachelor- eller kandidatniveau kan du opnå en værdifuld, direkte kontakt med fremtidens ingeniører. Dermed kan du også påbegynde en rekrutteringsindsats blandt de unge, allerede imens de er under uddannelse.

Bachelor- og kandidatprojekter

Mange ingeniørstuderende samarbejder med virksomheder om bachelor- og kandidatprojekter.

Der er som udgangspunkt ingen udgifter forbundet med et bachelor- eller kandidatprojekt for virksomheden, men vi anbefaler, at virksomheden er behjælpelig med udlevering af relevant data og udførelse af forsøg samt bidrager til rejseudgifter, hvis det er relevant. Ønskes specielt testudstyr, prototyper, testemner, osv., forventes det, at firmaet helt eller delvist finansierer dette.

For at du som virksomhed får noget ud af et bachelor- eller kandidatprojekt er det vigtigt, at der sættes tid af til vejledning.

 


The Project Bank - Application process

To enable more students and companies to collaborate we have the Student Project Bank where your company can list potential project ideas. Follow the instructions below.


Vil du vide mere?


Har du et projektforslag, eller har du lyst til at arbejde sammen med en bachelor- eller kandidatstuderende om et projekt? Så kontakt os og hør mere om mulighederne: